Viisi syytä tulet rakastamaan suunnittelijan laukut

Ylellisyyttä laukut ovat kiehtoneet naisille, sillä niin kauan kuin kukaan jaksaa muistaa. Mutta mitä sitten on kyse laukkuja, jotka tekevät niistä niin erityisen? Miksi rakastamme suunnittelija laukku? Jos et vielä ole purrut ”Rakastan suunnittelija käsilaukut” bug, tässä on viisi asiaa, jotka sinun tulisi tietää nämä pussit.

Handbags

1. Se on teidän glamour nopeita

Täytyy mennä puolue, mutta ei ole uusi mekko? Huolissaan siitä, että joku muistaa, että mekko olet pukeutunut on sama, joka sinulla oli seitsemän kuukautta sitten gaalaillallinen? Älä huoli – kaunopuheinen laukku pelastus. Hihna joitakin korkokengät, laittaa parhaat meikki ja pitää tarvikkeet minimiin. Anna pussin olla tähti show. Anna sen tulla puheenaihe puolueen.

2. Se on teidän Aladdinin lampun

Onko työtoverisi on päänsärky? Ota pillereitä käsilaukku. Oho, sinulla on kahvia vuoto teidän mekko? Ota kudokset käsilaukku. Onko puhelimesi loppumassa? Ota laturi käsilaukku. Oletko menossa puolueen töiden jälkeen? Voit aina laittaa ripauksen meikki ottamalla se käsilaukku. Sinun hieno käsilaukku kuljettaa ympäri koko maailman teille, ja tekee niin elkeet.

3. Se on vankka investointi

Tehdessäni iso investointi elämässä ja viettää paljon rahaa kerralla, voit usein ihmetellä, onko se oikein, ja onko tulet katumaan sitä myöhemmin. Tämä ei ole koskaan ongelma muoti käsilaukun. Kun tutkimus tarpeeksi hyvin ja ostaa käsilaukun, joka on vaivan arvoista rahaa, et koskaan pahoillani ostaa. Se voi tulla allekirjoitus pala. Se ei ole kuin merkkivaatteet tai kenkiä – sinun ei tarvitse käyttää sitä vain kerran ja sitten odottaa kuukauden pystyä käyttämään sitä uudelleen. Käsilaukussa voidaan käyttää monissa eri toiminnoissa ja yhteyksissä. Voit edelleen saada myönteisiä kommentteja ystävillesi ja osakkuusyritysten teidän hieno maku käsilaukkuja.

4. Novelty

Mikään ärsyttää naista enemmän kuin nähdä toisen naisen yllään sama paita tai kengät tai laukku kuin hänen. Kanssa ylellisyyttä laukut, tämä mahdollisuus on lähes nolla.

5. Ammattitaito

Huomiota yksityiskohtiin, käyttö ylivoimaisin materiaalit ja kestävyys ovat asioita, voit odottaa kaunopuheinen pussiin. Nämä ominaisuudet eivät ole usein nähty massatuotantona, halvempia laukkuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *